Skip to content

Dantură în 24 ore în București

Dinți în 24 ore. Dantură într-o zi cu proteză fixă pe implanturi. Alege procedura „Dantură în 24 ore” o metodă de refacere totală cu ajutorul implanturilor dentare.

Uită de proteza mobilă! Dinți în 24 ore sau proteză fixă pe implanturi

Utilizând sistemul DANTURĂ ÎN 24 ORE sau DINȚI ÎN 24 ORE precum Fast and Fixed Germania sau Fast INNO Coreea, echipa de medici coordonată de Dr. Fătu a redat confortul, zâmbetul, dar mai ales încredere pacienților cu ajutorul acestor implanturi dentare.

Dacă suferiți de parodontoză sau nu mai suportați protezele mobile, atunci trebuie să apelați la sistemul de implanturi dentare rapide care vă oferă într-un timp extrem de scurt dantură fixă pe un număr redus de implanturi.

În clinica stomatologică DENTAimplant realizăm de peste 15 ani tratamente stomatologice complexe. Oferim conceptul dantură în 24 ore sau proteze fixe pe implanturi la prețuri accesibile pacienților.

Cui se adresează dantură în 24 ore

Conceptul dantură în 24 ore reprezintă o metodă de refacere totală a danturii, ce este adresată pacienților cu parodontoză în fază terminală, sau pacienților fără dinți sau cu dinți compromiși în totalitate ce nu mai pot fi salvați și purtătorilor de proteze mobile.

Avantajul imens al acestor sisteme de implanturi dentare este că într-o zi sau 24 de ore, pacienții vor avea dinți ficși cu care pot zâmbii, pot mânca și își pot relua viața socială, comparativ cu sistemul “clasic” de implanturi dentare care presupunea o perioadă mai lungă vindecare fără a beneficia de o lucrare provizorie imediată.

Implant dentar într-o zi dantură în 24 ore

Analizăm fiecare caz cu mare atenție. Nu toți pacienții se “califică” pentru dantură în 24 ore. Vă recomandăm să vă programați pentru un consult astfel încât să primiți toate informațiile necesare. 

Ce sisteme “Dinți în 24 ore” utilizăm

Suntem specializați în dantură în 24 ore sau dinți într-o zi. În cadrul cabinetului stomatologic DENTAimplant utilizăm sistemul FAST and FIXED Bredent Germania și Fast INNO Coreea (Multiunit).

Implanturile rapide Fast and Fixed (reprezintă un tratament revoluționar pentru pacienții care sunt în pericol de a ajunge fără dinți din cauza unei parodontoze sau sunt purtători de proteze mobile.

Sistemul Fast INNO utilizează implantul rapid INNO find produs în Coreea de Sud, cu o tehnologie specială, la un preț mediu față de alte sisteme existente pe piața implantelor din tara noastră.

Fast and Fixed Bredent

Cu o experiență de peste 60 de ani în realizarea implantelor dentare, sistemul Fast and Fixed Bredent Germania și-a dovedit fiabilitatea si rezistența în timp. DENTAimplant recomandă sistemul celor de la Bredent. Mai multe detalii referitoare la implanturile BREDENT și tarifele lor găsiți AICI

Etape clinice

 1. Consultația inițială
 2. Realizarea unui computer tomograf și analize de sânge
 3. Interpretarea investigațiilor imagistice și stabilirea cu pacientul a planului de tratament
 4. Inserarea implantelor dentare si amprentarea pentru realizarea unei lucrări provizorii fixe
 5. La 24 de ore de la intervenție montarea unei lucrări fixe
 6. Perioada de vindecare a implantelor dentare 6-12 luni
 7. Realizarea lucrării finale din porțelan sau din zirconiu.

Aparatură modernă

Pentru etapa chirurgicală utilizăm aparatură modernă de Piezosurgery și WH Fiziodispenser Implantmed, astfel încât inserarea implantelor dentare să se facă în deplină siguranță.

Pentru realizarea lucrării finale utilizăm coroane din porțelan, zirconiu Premium sau din ceramică E-Max. Medicii noștri utilizează scanerul intraoral cu ajutorul căruia obținem amprente cât mai fidele astfel încât lucrarea finală pe implanturi să corespundă celor mai exigente cerințe.  


Preț dinți în 24 ore

Costuri care NU sunt incluse

 1. Computerul tomograf
 2. Analizele de sânge
 3. Consultația inițială
 4. Lucrarea finală
 5. Adițiile osoase
 6. În cazurile complexe care necesită intervenții cu un grad de dificultate ridicat prețul poate crește, acesta fiind precizat pacientului înainte de intervenție.

Lucrarea finală definitivă

Este realizată la 6-12 luni de la intervenție când gingia s-a vindecat în totalitate. În toată această perioadă pacientul are o lucrare fixă.

Coroanele se pot realiza din metal cu poțelan, Zirconiu multilayer, sau zirconiu placat cu ceramică, compozit.

În general lucrarea definitivă are între 10 și 12 coroane.

Prețul unei coroane variază între 1000 Ron și 2000 Ron în funcție de materialul din care este realizată. Listă actualizată și în detaliu poate fi accesată AICI

Costurile pentru lucrarea finală sunt în funcție de materialul din care sunt realizate coroanele dentare.


Cazuri clinice proteză fixă pe implanturi


Alte linkuri care te-ar putea interesa