Skip to content

Politica de confidențialitate a site-ului www.dentaimplant.ro


1. Declaratie

Toate textele și imaginile de pe acest site se afla in proprietatea CMI. Dr. Fătu Sebastian înregistrat în Registrul Unic al Cabinetelor Medicale cu nr 695286 / 22.10.2009, website înregistrat de către CMI Dr. Fătu Sebastian. Orice copiere va fi pedepsita conform legilor în vigoare. Pentru orice tip de preluare de informație vă rugăm să ne contactați pentru a ne cere acordul scris sau prin intermediul emailului.

Dentaimplant.Ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodată și sub nici o formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afară de scopul pentru care au fost trimise și nu le vom împărtași niciodată unor terțe persoane sau companii.


2. Colectarea și utilizarea informației

Stocarea de informații sau obținerea accesului la informația stocată în echipamentul terminal al utilizatorului este efectuată de Administratorul Site-ului numai în următoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, în scop de marketing.

Terții care stochează informații sau au acces la informațiile stocate în echipamentul terminal al utilizatorului site-ului Dentaimplant.Ro sunt: furnizorii de servicii de analiză a audienței și a performanței site-ului. 

Scopul general al procesării acestor informații de către terți este furnizarea de marketing și publicitate.


3. Formularul de contact

Datele cu caracter personal pe care le colectăm în aceste sunt – 

  • Nume / Prenume
  • Adresa email
  • Telefon
  • Radiografie dentara 
  • Poze pe care dvs doriți să le trimiteți folosite în scopul de a trata afecțiunile stomatologice 

Echipa sitetului dentaimplant.ro folosește aceste date pentru a vă contacta, fie în legătură cu produsele și serviciile noastre, fie în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul formularului nostru.


4. Rezervari / programări

Utilizatorul poate să facă o rezervare online / programare online pe siteul nostru. Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie să completeze un formular de contact în care să ofere anumite informații (nume, telefon, adresă de email). Această informație este folosită pentru a lua contact cu utilizatorul nostru în vederea confirmării rezervării și pentru a stabilii detalile legate de serviciile oferite.


5. Securitate

Acest site iși ia toate precauțiile pentru a proteja informațiile utilizatorilor. Când utilizatorii oferă informații personale prin intermediul site-ului, aceasta informație este protejată atât online cât și off-line.


6. Anuntarea modificărilor

Dacă decidem să ne schimbăm politica, vom afișa aceste schimbări pe această pagină astfel încât utilizatorii noștri să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Dacă decidem să utilizăm informații personale în alte scopuri sau modalitați decât cele prezentate la momentul în care au fost înregistrate, îi vom anunța pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informațiile în concordanța cu politica sub care informațiile au fost culese.


7. Drepturile tale ca utilizator al site-ului www.dentaimplant.ro

Conform Legii 677/2001 vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


8.Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ceara sa stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta aspect este necesar un email la office@dentaimplant.ro cu subiectul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.


9. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare.