Skip to content

Servicii stomatologice premium

Cabinet stomatologic Sector 6 Drumul Taberei DENTAimplant vă oferă servicii stomatologice premium la prețuri accesibile de implantologie, urgențe, ortodonție, protetică, estetică dentară, stomatologie copii, aparate dentare. Prima vizită în cabinetul stomatologic va presupune o consultație în urma căreia medicul nostru te va informa cu privire la planul de tratament, prețul aferent serviciilor stomatologice ce urmează să fie realizate și modalitățile de plată.

Detartraj profesional

Manopere de profilaxie precum detartraj, periaj profesional și airflow. Suntem pregătiți să vă readucem un zâmbet mai sănătos, mai alb, mai curat.

Implant dentar

Servicii stomatologice de implantologie în București. Rolul implantelor dentare este acela să ducă la îmbunătățirea calității vieții pacientului.

Urgențe Stomatologice

DENTAimplant oferă posibilitatea pacienților care prezintă URGENȚE STOMATOLOGICE să ne contacteze de URGENȚĂ astfel încât să le atenuăm durerea dentară.

Endodonție la microscop

Tratamente stomatologice la microscop. Îndepărtarea nervului cu ajutortul microscopului, este realizată de medic specializat în endodonție.

Albire dentară

În zilele noastre toți ne dorim sa avem dantură albă și frumoasă. Albirea dentară este unul dintre serviciile de estetică dentară foarte solicitate în cabinetul stomatologic.

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară reprezintă o ramură a medicinii dentare care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor localizate la nivelul cavitații bucale.

Aparat dentar

În cadrul cabinetului DENTAimplant, exista medic specializat în ortodonție. Utilizăm aparate dentare fixe (safir, metalice), aparate mobile.

Stomatologie copii

Oferim servicii de pedodonție sau stomatologie pentru copii în cadrul cabinetului. Profilaxie, sigilări, extracții dentare.

Dantură în 24 ore

Beneficiază de dantură fixă complet funcțională în doar 24 ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare într-o zi, implant dentar Rapid.

Coroane dentare

Realizăm diferite tipuri de coroane dentare atât pe dinți cât și pe implanturi: dinți zirconiu, din porțelan sau din compozit.

Proteze dentare

Proteze dentare mobile, proteze scheletate, proteze pe implanturi, proteze pe capse, proteze fixe pe 4 implanturi dentare