Skip to content

Cabinet stomatologic Drumul Taberei Sector 6

Dacă ești în căutarea unei CABINET STOMATOLOGIC DRUMUL TABEREI în Sectorul 6 București, atunci aici este locul perfect pentru o dantură sănătoasă.

Cabinet stomatologic Drumul Taberei Sector 6

Echipa DENTAimplant de medici stomatologi a redat confortul, zâmbetul, dar mai ales încredere pacienților care ne-au vizitat cabinetul stomatologic.

Spre deosebire de alte cabinete stomatologice din Drumul Taberei Sectorul 6, abordarea noastră se remarcă prin stabilirea împreună cu pacientul a celui mai bun tratament stomatologic, flexibil și adecvat bugetului de care dispune.

În clinica stomatologică Drumul Taberei DENTAimplant tratăm de la simple carii la tratamente complexe de tip dantură în 24 ore, la prețuri accesibile tuturor.

Microscop dentar Drumul Taberei Sector 6

Întotdeauna prioritatea este salvarea dinților. Dispunem de microscop dentar Leica de ultimă generație, care ajută medicul stomatolog specialist să salveze dinții cu afecțiuni apicale pe care alți medici i-ar extrage. În cadrul echidei DENTAimplant avem medic specializat în tratamente la microscop. Utilizăm microscopul dentar la numeroase manopere stomatologice, șlefuiri, igienizări, tratamentul cariilor dentare.

Dantură în 24 ore

Utilizăm sisteme de implanturi dentare consacrate pe plan mondial. Pentru acei dintre pacienți care au pierdut sau urmează să piardă toți dinții, folosim sisteme de implant dentar rapid, cu ajutorul căruia putem să oferim dinți în 24 ore. 

Stomatologi Drumul Taberei în continuă dezvoltare

De peste 15 ani oferim tratamente stomatologice cât mai bune și la prețuri accesibile. Suntem specializați în: stomatologie adulți, stomatologie copii, implant dentar, dinți în 24 ore, tratamente la microscop, ortodonție, aparate dentare, protetică dentară, lucrări dentare complexe, estetică dentară, stomatologie generală.

Participăm frecvent la cursuri și congrese de specialitate din țară și din străinatate, astfel încât să oferim pacienților noștri cele mai moderne servicii stomatologice.

Dotări stomatologice moderne – amprentare digitală

În cabinetul stomatologic Drumul Taberei Sector 6 DENTAimplant utilizăm pentru realizarea fațelelor dentare, a coroanelor din zirconiu Premium, a coroanelor din ceramică E-Max și a altor lucrări dentare scanerul intraoral iMedit cu ajutorul căruia obținem amprente cât mai exacte. Echipa de tehnicieni cu care colaborăm utilizează aparatură ultramodernă pentru realizarea unor lucrări dentare care să corespundă tuturor standardelor europene.

Stomatologie copii Drumul Taberei

În cazul copiilor încercăm pe cât posibil să ne împrietenim cu ei și să le tratăm dințișorii astfel încât să nu se sperie de medicul stomatolog. Realizăm tratamente stomatologice la copii precum: igienizări, sigilări, extracții, carii, aparate dentare.

Punem foarte mult accent pe prevenție de aceea vă recomandăm sa veniți cu copilul dvs. din 6 în 6 luni pentru realizarea unui periaj profesional și pentru depistarea eventualelor cariuțe.

Cazuri Before / After realizate de echipa de medici DENTAimplant


Alte linkuri care te-ar putea interesa