Skip to content

Proteza pe implanturi dentare

Dacă ai rămas fără dinți PROTEZA dentară pe IMPLANTURI reprezintă soluția perfectă pentru o dantură fixă cu ajutorul căreia poți mânca si zâmbii fără probleme.

Proteză pe implanturi cu capse

Dacă ai rămas fără dinți PROTEZA pe IMPLANTURI reprezintă soluția perfectă pentru o dantură fixă cu ajutorul căreia poți mânca si zâmbii fără probleme.


Protezele dentare pe implanturi sunt soluția ideală de tratament în cazul pacienților care au pierdut întreaga dantură sau ai căror dinți nu mai pot fi salvați.

Protezele dentare sprijinite pe implanturi dentare reprezintă cea mai ieftină soluție pentru a stabiliza proteză mobilă. 

Ești purtător de proteză dentară și te-ai săturat de lipit proteza, îți este teamă la fiecare strănut să nu îți sară proteza, atunci e timpul să vii la clinica Dentaimplant pentru a vă oferi o soluție pentru stabilizarea protezei cu ajutoul implantelor dentare si a protezei pe capse.

De-a lungul anilor în clinica noastră stomatologică au intrat foarte mulți pacienți purtători de proteze dentare mobile care își doresc cu un cost mic rezolvarea mobilității protezei dentare. Soluția pentru acești pacienți o reprezintă utilizarea implantelor dentare care odată ce au fost inserate îl ajută pe medic sa realizeze o proteză cu capse mult mai stabilă.

Etape clinice de realizare a unei proteze pe implanturi

Prima ETAPĂ în realizarea unei proteze dentare

 • Consultația realizată de medicul specialist în implantologie dentară
 • Realizarea de către pacient a unui computer tomograf și analize de sânge
 • Medicul nostru specialist în implantologie dentară va prezenta pacientului planul de tratament, iar împreună cu acesta vor lua cea mai bună decizie.
 • Intervenția de aplicare a implantului dentar care va susține proteza dentară – anestezie, inserarea implantului dentar

A doua ETAPĂ în realizarea unei proteze dentare pe implanturi dentare

 • După aproximativ 2 – 6 luni (perioadă în care implantul dentar se osteointegrează, organismul formează os în jurul implantului) pacientul revine în cabinetul stomatologic DENTAimplant pentru partea protetică, în care se va realiza proteza pe capse
 • Realizarea protezei dentare acrilice susținută de implanturi dentare de echipa de tehnicieni dentari

Caz clinic realizat în clinica DENTAimplant

Pacientă căreia i s-a realizat, extracții, inserarea a 2 implanturi dentare, iar după perioada de vindecare s-a realizat PROTEZĂ pe IMPLANTURI cu 2 capse


Avantajele protezei sprijinite pe implanturi  

 • Proteza dentară oferă pacientului o siguranță, fără să se desprindă din cavitatea bucală 
 • Nu mai trebuie folosite soluții pentru lipit proteza dentară
 • Costul acestei variante este relativ mic în comparație cu alte sisteme pe implanturi dentare 
 • Rezistența în timp 
 • Costuri minime de întreținere 

Prețul unei proteze pe implant

Marca implantului dentarNr de implanturi și prețul acestora (partea chirurgicală)Costul protezei pe capse(partea protetică)
Implant INNO Coreea2 x 1200 Ron = 2400 Ron 2500 Ron – 5000 ron
Implant Bredent SKY2 x 2500 Ron = 5000 Ron5000 Ron
Vezi lista de prețuri actualizată AICI

Alternative la proteza pe implanturi

În clinica stomatologică DENTAimplant vă oferim posibilitatea să beneficiați de sistemul de implanturi dentare rapide Fast and Fixed sau Fast INNO. Acest tip de sistem vă ofere dantură FIXĂ cu un număr redus de implanturi ( 4 sau 6 implanturi pentru o arcada).

Medicul nostru implantolog Dr. Fătu având o experiență de peste 15 ani alături de echipa sa vine în ajutorul pacienților care își doresc o dantură fixă într-un timp scurt.

Găsiți mai multe informații accesând următorul LINK AICI

Alte linkuri care te-ar putea interesa