Skip to content

Proteza fixa cu 4 implanturi

Proteză fixă cu 4 implanturi preț și etape de realizare. Refacere totală a dinților prin sistemul dinți ficși în 24 ore. 15 ani de experiență.

La DENTAimplant realizăm proteze fixe pe 4 implanturi dentare. Avem o vastă experiență în restaurări totale ale danturii.

În general aceste sisteme de implanturi permit ca în numai 24 de ore pacientul sa primească o lucrare fixă provizorie ulterior realizându-se o lucrare denfinitivă.

Pacienta de 75 de ani a beneficiat de o dantură completă la maxilar (coroane din Zirconiu), iar la mandibulă s-a utilizat proteză fixă cu 4 implanturi Bredent, Fast and Fixed, implant dentar într-o zi dinți în 24 ore. sub coordonarea Dr. Fătu


Cine poate beneficia de proteză fixă cu 4 implanturi? Când sunt utilizate proteza cu 6 implanturi?

Sistemul de restaurare totală a danturii cu ajutorul protezelor fixe pe implanturi este indicat persoanelor care mai au puțini dinți ramași și care au indicație de extracție sau acelor pacienti purtători de proteze mobile totale. În aceste cazuri, se poate realiza inserarea implanturilor dentare și realizarea unei lucrări fixe în 24 de ore (de aici și denumirea de dinți în 24 ore), fără a mai fi nevoie de procedee chirurgicale complexe precum sinus lifting sau adiții osoase.

În functie de cantitatea de os disponibilă la nivelul maxilarelor și de marca implanturilor dentare se poate realiza fie o proteză fixă cu 4 implanturi sau o proteza fixa cu 6 implanturi.

Dacă sunteți interesați de prețurile PROTEZELOR PE IMPLANT vă invităm să consultati variantele și oferta noastră completa – AICI


Maxilar coroane Zirconiu

  • La partea de sus, s-au realizat tratamente de canal la microscop (îndepărtarea nervilor)
  • Șlefuirea dinților
  • Amprentă prin scanare DIGITALĂ
  • Realizarea dinților din Zirconiu

Mandibulă – proteză fixă cu 4 implanturi

  • Fast and Fixed care a constat în 4 implanturi Bredent + proteza fixa provizorie în 24 ore
  • Perioada de vindecare
  • Lucrare definitivă pe implanturi cu structura de metalică și coroane integral Zirconiu

Proteză fixă pe 4 implanturi, cazuri clinice