Skip to content

Pret implant dentar? Cat costa un implant?

Preț implant dentar, fără costuri ascunse, totul explicit și pe înțelesul pacientului. Cât costă un implant dentar și ce trebuie să știe pacientul pentru un implant de durată.

Dacă ești interesat de prețul implantului dentar și ce costuri sunt, în acest articol vei afla despre toate costurile de care te vei lovi în momentul în care vei dori să îți pui un implant dentar.

Costuri cu partea de pregătire înainte de intervenție, prețul implantului propru-zis și costuri cu partea protetică în care vom realiza coroana pe implant.

Preț implant dentar, etape și costuri

Încercăm pe cât posibil ca datele din acest articol să fie aduse la zi, uneori pot aparea diferențe în funcție de data la care a fost redactat articolul.

Dorim să fim transparenți cu toate costurile ce presupun inserarea unui implant dentar de durată. Avem o experiență de peste 15 ani în aplicarea implantelor dentare, realizăm de la cazuri simple (unul două implanturi) la cazuri complexe de refacere a întregii danturi cu implanturi, vezi cazuri clinice

Mai jos vom detalia pas cu pas ce presupune PREȚ IMPLANT DENTAR

  1. Consultația cost – 100 Ron

Realizată de medici cu experiență în implantologie, în această etapă vom evalua fiecare pacient pe marginea investigațiilor imagistice (computerul tomograf), a stării de sănătate a pacientului, a analizelor de sânge.

Costurile invetigațiilor pe care pacientul le realizează în afara cabinetului stomatologic:

  • Analize de sânge, costuri – aproximativ – 0 Ron – 500 Ron ( dacă sunt realizate cu trimitere de la medicul de familie, decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate sau dacă sunt realizate în sistem privat)
  • Computer tomograf, cost – aproximativ – 300 Ron – 500 Ron (colaborăm cu YTS- DENTAL VIEW, centrul de radiologie cu vasta experiență, în baza unei trimiteri)
  • Interpretarea rezultatelor de echipa de medici DENTAimplant, cost 0 Ron

Întrucât dorim ca implantul “să vă țină” toată viața, pregătirea pe care echipa de medici DENTAimplant o realizează înainte de inserarea implantului dentar este minuțioasă, astfel încât să eliminăm orice risc care ar putea periclita durabilitatea implantului dentar.

2. Etapa de inserare a implantului dentar.

În funcție de brand, preț implant dentar îl regăsiți mai jos.

Brand implant dentarPreț implant dentarSite oficial
Implant dentar INNO Coreea1200 Ron click AICI
Implant Bredent (Germania) skyclasic, BlueSky2500 Ronclick AICI
Implant Bredent CopaSky (Germania)3000 Ronclick AICI
Implant dentar Straumann (Elveția)4000 Ronclick AICI
*Garanția implantelor dentare este oferită de producător iar pentru a beneficia de aceasta pacientul trebuie să respecte indicațiile oferite de medicul nostru implantolog, în caz contrar aceasta se pierde

3. După inserarea implantului dentar pacientul va realiza o radiografie de control, cost aproximativ 50 – 100 Ron

4. Perioada de vindecare poate varia intre 2 – 6 luni

5. Aplicarea la nivelul implantului dentar a formatorului de gingie – cost 150 Ron / implant

6. Perioada de vindecare 1 – 2 săptămâni

7. Realizarea unei coroane dentare la nivelul implantului dentar, utilizăm pentru amprentare scanarea digitală, folosind scanarul intraoral de ultimă generație iMedit 500.

Coroană metalo-ceramică cimentată
(bontul standard se achită separat în funcție de marca implantului 300 – 500 Ront)
1000 Ron
Coroană Zirconiu pe implant cimentată
(bontul standard se achită separat în funcție de marca implantului 300 – 500 Ront)
1500 Ron
Coroană Zirconiu PREMIUM
(bont personalizat realizat de tehnician se plătește separat)
2000 RON
Coroanele sunt realizate de tehnicieni cu vastă experiență și aparatură ultramodernă.

Dacă vă doriți un implant dentar de durată, trebuie respectate cu STRICTEȚE toate etapele.

Toate aceste aspecte vor fi discutate cu pacientul înainte de începerea tratamentului, în cazul infecțiilor, a lipsei de os, trebuie luate măsuri suplimentare de curățare a infecțiilor, de realizare a unor adiții osoase care presupun costuri suplimentare.

Toate lucrările dentare sunt realizate de echipa DENTAimplant sub coordonarea Dr. Fatu, cu o experiență de peste 15 ani în tratamentele stomatologice complexe. Colaborăm cu echipe de tehnicieni foarte bine pregătiți și cu dotări ultramoderne.

Cazuri clinice realizate de echipa DENTAimplant

Vă așteptăm cu drag la un consult.