Skip to content

Dantura fixa pe implanturi

Dantură fixă pe implanturi dentare în 24 de ore cu tehnologie modernă la prețuri avantajoase, începând cu 9900 Ron la DENTAimplant.

Întrucât de cele mai multe ori aceste cazuri sunt complexe (necesitând extracția tuturor dinților, chiuretaje, adiții osoase, inserarea unui număr de implanturi și realizarea unei lucrări FIXE în 24 ore), tarifele prezentate sunt cu titlu informativ, prețul EXACT este realizat NUMAI în urma unei evaluări a fiecărui caz clinic în parte. Tariful o să fie transmis pacientului înainte de intervenție.

Soluția Ideală pentru Un Zâmbet Perfect: Dantură Fixă pe Implanturi o găsești la DENTAimplant cu o experiență de peste 16 ani în refacerea totală a danturii.

În căutarea unei soluții durabile și estetice pentru restaurarea danturii, tot mai mulți oameni se orientează către implanturile dentare. Printre opțiunile de restaurare pe care le oferă implanturile, dantura fixă pe implanturi reprezintă o soluție de vârf, oferind confort, stabilitate și un zâmbet natural.

Etape clinice dantură fixă pe implanturi

 1. Consultația inițială realizată de Dr. Fătu
 2. Realizarea unui computer tomograf și analize de sânge
 3. Interpretarea investigațiilor imagistice și stabilirea cu pacientul a planului de tratament
 4. Intervenția chirurgicală constă în inserarea implantelor dentare si amprentarea pentru realizarea unei lucrări provizorii fixe
 5. La 24 de ore de la intervenție montarea unei lucrări fixe (de aici și denumirea de dantură într-o zi sau dinți în 24 ore
 6. Perioada de vindecare a implantelor dentare 6-12 luni, în funcție de fiecare caz clinic perioadaa de inserare a implantelor este diferită
 7. Realizarea lucrării finale din porțelan sau din zirconiu.

Dantura fixă pe implanturi dentare este o soluție revoluționară pentru restaurarea zâmbetului și a funcționalității maxilarelor în cazul pierderii dinților. Această tehnică implică integrarea implanturilor dentare în osul maxilarului sau mandibulei, oferind o bază solidă pentru fixarea coroanelor dentare sau a protezelor dentare fixe.

Prin utilizarea implanturilor dentare, pacienții pot beneficia de o dantură stabilă și permanentă, care restabilește nu doar aspectul estetic al zâmbetului, ci și funcționalitatea masticatorie. Diferitele opțiuni de restaurare, cum ar fi coroanele dentare sau punțile, sunt fixate ferm pe implanturi, oferind o simțire naturală și confortabilă.

Această abordare are numeroase avantaje, printre care:

Stabilitate și confort: Implanturile dentare oferă o ancorare solidă pentru coroanele sau punțile dentare, eliminând necesitatea de a se baza pe alte dinți sau pe proteze detașabile.

Aspect estetic: Dantura fixă pe implanturi poate fi proiectată și personalizată pentru a se potrivi perfect cu zâmbetul și conturul facial al pacientului, oferind un aspect natural și plăcut.

Restaurare a funcționalității: Implanturile dentare restabilesc funcționalitatea masticatorie, permițând pacienților să mestece și să vorbească fără dificultăți.

Prevenirea deteriorării osoase: Integrarea implanturilor dentare în osul maxilarului sau mandibulei poate ajuta la prevenirea pierderii de os și la menținerea sănătății structurale a maxilarelor.

Cu toate acestea, procedura de implant dentar necesită o planificare atentă și poate implica un timp de vindecare înainte ca restaurarea finală să fie fixată pe implanturi. Este important ca pacienții să aibă o igienă orală riguroasă și să efectueze vizite regulate la stomatolog pentru a menține sănătatea și funcționalitatea danturii fixate pe implanturi.


Implanturile dentare sunt dispozitive chirurgicale care sunt inserate în osul maxilarului sau al mandibulei pentru a susține înlocuiri dentare, cum ar fi coroanele, punțile sau protezele dentare. Acestea sunt fabricate din materiale biocompatibile, cum ar fi titanul, care se integrează în os și oferă o bază solidă pentru dantura artificială.

 1. Stabilitate și confort: Implanturile dentare oferă o bază stabilă pentru dantură, eliminând senzația de mișcare sau alunecare pe care o pot avea protezele dentare tradiționale. Astfel, purtătorii se pot bucura de un confort sporit și de o funcționalitate îmbunătățită a danturii.
 2. Durabilitate: Dantura fixată pe implanturi este concepută pentru a rezista pentru o perioadă îndelungată, cu o îngrijire corespunzătoare. Comparativ cu alte opțiuni de restaurare, cum ar fi punțile dentare sau protezele mobile, dantura pe implanturi poate dura o viață întreagă.
 3. Aspect natural: Implanturile dentare sunt integrate în osul maxilarului sau al mandibulei, oferind o bază solidă și naturală pentru dantura artificială. Coroanele sau punțile dentare fixate pe implanturi sunt realizate pentru a se potrivi perfect cu restul dinților, oferind un aspect natural și estetic.
 4. Păstrarea sănătății osoase: Unul dintre avantajele majore ale implanturilor dentare este că acestea ajută la menținerea sănătății osoase a maxilarului sau a mandibulei. Acestea previn deteriorarea osului și atrofia acestuia, care pot apărea în cazul pierderii dentare netratate.
 5. Îmbunătățirea funcționalității: Dantura fixată pe implanturi permite o mestecare și o vorbire normală, fără a fi necesare ajustări constante sau senzații de disconfort. Aceasta oferă purtătorului o funcționalitate optimă a danturii, permițându-i să se bucure de o calitate mai bună a vieții.

Beneficiile Implanturilor Dentare pentru Dantura Fixă: Implanturile dentare au devenit o opțiune preferată pentru cei care își doresc o dantură fixă și durabilă. Avantajele lor sunt numeroase, incluzând stabilitatea crescută, funcționalitatea îmbunătățită și aspectul natural al zâmbetului restaurat. Prin intermediul acestor implanturi, putem restabili nu doar aspectul estetic al danturii, ci și funcționalitatea și confortul în timpul masticării și vorbirii.

Experiența Noastră în Inserarea Implanturilor Dentare: Cu mai mult de 16 ani de experiență în inserarea implanturilor dentare, echipa noastră de specialiști coordonată de Dr. Fătu a dobândit o expertiză remarcabilă în acest domeniu. Folosind tehnici avansate și tehnologii de ultimă generație, ne asigurăm că fiecare procedură de implant dentar este efectuată cu precizie și atenție sporită la detaliu. Pacienții noștri se pot baza pe noi pentru rezultate excelente și durabile.

Proteze Fixe Realizate cu Măiestrie: În completarea inserării implanturilor dentare, realizarea protezelor fixe necesită o abordare meticuloasă. Având o echipă experimentată de tehniceni dentari, suntem capabili să creăm proteze fixe care se integrează perfect în cavitatea orală a fiecărui pacient. Aspectul natural al zâmbetului este garantat, iar confortul și funcționalitatea sunt prioritare în fiecare etapă a procesului.

Concluzie: Dantura fixă realizată cu ajutorul implanturilor dentare reprezintă o soluție inovatoare și durabilă pentru restaurarea zâmbetului. Cu o experiență vastă și o abordare dedicată, ne propunem să oferim pacienților noștri rezultate remarcabile și satisfacție pe termen lung.

Concluzie:

Dantura fixă pe implanturi reprezintă o soluție de vârf pentru restaurarea danturii, oferind stabilitate, confort și un aspect natural. Pentru cei care doresc să își redobândească un zâmbet perfect și să se bucure de o dantură funcțională și durabilă, implanturile dentare sunt o alegere excelentă. Cu o îngrijire adecvată și vizite regulate la dentist, dantura fixată pe implanturi poate oferi ani de zâmbete frumoase și sănătoase.

Lucrarea finală / definitivă pe implant

Este realizată la 6-12 luni de la intervenție când gingia s-a vindecat în totalitate. În toată această perioadă pacientul are o lucrare fixă.

Coroanele se pot realiza din metal cu poțelan, Zirconiu multilayer, sau zirconiu placat cu ceramică, compozit.

În general lucrarea definitivă are între 10 și 12 coroane.

Prețul unei coroane variază în funcție de materialul din care este realizată. Listă actualizată și în detaliu poate fi accesată AICI

Costurile pentru lucrarea finală sunt în funcție de materialul din care sunt realizate coroanele dentare.

Cazu clinice DANTURĂ FIXĂ PE IMPLANT